Rotariada 2020 – smagu, saugu ir sveika

Mieli Rotary bendruomenės nariai,Laukiame Jūsų atvykstant į laukiamiausią rotarietišką šventę – SMAGI, SAUGI IR SVEIKA ROTARIADA 2020, kuri įvyks rugsėjo 3–6 dienomis Druskininkuose.

Suprantame, kad kasdien pasirodantys nauji viruso tyrimų skaičiai ir nauji oficialūs reikalavimai gali sukelti nerimą ar abejones. Šie metai ypatingi, bet mes esame pasiruošę būti lankstūs ir išradingi: juk Rotary atveria galimybes! Gyvenkime laisvai, atsakingai ir saugiai, nesislėpkime baimės kalėjime anksčiau laiko.

Visų sporto varžybų ir renginių metu laikysimės LR Sveikatos apsaugos ministerijos nustatytų privalomų sveikatos apsaugos taisyklių, kurias žinome šiandien ir kurios dar gali atsirasti iki renginio pradžios ar netgi jam vykstant. 

Organizacinė komanda rūpinasi, kad atitiktume oficialių teisės aktų reikalavimus, ar net daugiau, jeigu manysime, kad to reikia mūsų šventei. Sekame LR SAM sprendimus bei ketinimus, stebime ir mokomės iš kitų didelius renginius organizuojančių komandų – tiek Laisvės kelio, tiek sporto varžybų, tiek miestų švenčių rengėjų. 

Numatomos paprastos, veiksmingos sveikatos apsaugos priemonės, tame tarpe:
– didelė programos dalis vyksta lauke, atviroje ir plačioje erdvėje, patalpose laikysimės saugių atstumų;
– dalyviai gaus asmeninius dezinfektorius, galės juos papildyti, o šventinėje eisenoje saugiausiai pasirodęs klubas gaus specialų šeimininkų – Druskininkų RK – prizą 

Mes pasitikime mūsų rotarietiška bendruomene, jos branda, atsakingumu ir rūpesčiu vieni kitais. Esame tikri, kad visi dalyviai ir žiūrovai geranoriškai laikysis bendrų taisyklių dėl mūsų sveikatos, kiekvienas šventės dalyvis bei svečias turės ir naudos asmenines saugos priemones.

>>PLAČIAU<<